"Nemamo izbora, idemo na tri boda"

Jasne su ambicije FK Krupa

"Nemamo izbora, idemo na tri boda"

S. Mlaćo

Važan meč sutra je pred nogometašima Krupe. U Krupu na Vrbas stiže Zvijezda 09 i ako žele da se uključe u borbu za opstanak, domaći moraju ići samo na tri boda.

To im neće biti nimalo lako ostvariti, ali vjeruju u svoje kvalitete.

"Pred nama je otvaranje polusezone i odmah na startu važna utakmica. Zadovoljni smo odrađenim pripremama, odnosom igrača i mislim da smo dosta toga poboljšali. Sve to treba pokazti u prvenstvu, na svakoj utakmici idemo na pobjedu, pogotovo na našem terenu. Zvijezda 09 ima svoje kvalitete, ali mi nemamo drugi izbor nego da napadamo 90 minuta i tražimo puteve ka njihovom golu", kazao je trener FK Krupa Petar Kurčubić.

"Dobro smo radili i pripremali se za meč sa Zvijezdom 09. Želimo da ostvarimo pobjedu koja nam je potrebna. Raduje nas da su svi spremni i nadam se tri boda", jasan je bio član FK Krupa Slobodan Milanović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Susret između Krupe i Zvijezde 09 počinje u 14:30 sati.

Top Komentari

Metropoljac
Samo hrabro
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti