Nemanja Bilbija se vratio u Borac

Čekaju se papiri za Vladu Karalića

Nemanja Bilbija se vratio u Borac

Kapiten mlade U-21 reprezentacije Bosne i Hercegovine Nemanja Bilbija vratio se u redove banjalučkog Borca, saznaje SportSport.ba.

Bilbija je ponikao u Borcu, a ove sezone se nije naigrao u svom klubu, novosadskoj Vojvodini, koja ga je do kraja ove sezone pozajmila matičnom klubu, aktuelnom prvaku Bosne i Hercegovine banjalučkom Borcu.

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine priključiće se pripremama Borca u kojem će ostati do kraja sezone u kojoj će Banjalučani pokušati odbraniti naslov prvaka države.

Dogovor oko Bilbijine pozajmnice Borcu postigli su direktor Banjalučana Radmilo Šipovac i predsjednik Vojvodine Ratko Buturović.

Osim Bilbije, u Borcu su na pragu dovođenja još jednog igrača. Vladimir Karalić blizu je dolaska na Gradski stadion, a za njegov transfer se čeka još samo završavanje papirologije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.