U Voždovcu se nije naigrao, a sada potpisao za bh. premijerligaša

Leotar doveo novo pojačanje

U Voždovcu se nije naigrao, a sada potpisao za bh. premijerligaša · Zvanično

E. Čaušević

Leotar se sprema punom parom za početak nove sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Klub iz Trebinja je napravio velike promjene u igračkom kadru ovog ljeta, a očekuje se da će dovesti još nekoliko pojačanja.

Leotar je jutros iznenadio navijače jer je potvrdio dolazak novog igrača, a riječ je o Nemanji Cvetkoviću.

Ovaj 26-godišnji defanzivac potpisao je jednogodišnji ugovor s ekipom Leotara u koju je stigao kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa ekipom Voždovca.

Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba i tekst "лEOTap 1925 цветкови немана претходни клуб фк вождовац датум робена 03.01.1996. позицијау тиму одбрана добро дошао!"

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Cvetković je u Voždovcu proveo jednu sezonu, a ovo će mu biti prvi put da igra van granica Srbije.

Ponikao je u dresu Slobode iz Užica, a pored Voždovca još je igrao za Kolubaru, Čukarički, BASK Beograd i Jedinstvo iz Užica. Protekle sezone upisao je svega četiri nastupa u dresu Voždovca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi