Nemanja Miljanović: Držali smo ravnotežu i imali neke šanse

Mladost izgubila od Zrinjskog

Nemanja Miljanović: Držali smo ravnotežu i imali neke šanse

A. Čaušević

Mladost je u 7. kolu Premijer lige izgubila od Zrinjskog s 2.0. Jedan od ključnih detalja meča zbio se na samom početku kada je Azur Mahmić dobio crveni karton. 

Bez obzira na poraz trener Mladosti Nemanja Miljanović nije djelovao nezadovoljno te je najavio osvajanje bodova protiv Veleža u narednom kolu.

"Odigrali smo korektnu utakmicu, ako uzmemo u obzir da smo dosta rano ostali s igračem manje, u nastavku smo uspjeli uravnotežiti igru i imati neke šanse, ali onda je stigao drugi gol", rekao je Miljanović za Arenu Sport.

"Uvijek izalzimo na teren da bi dobili bodove, bez obzira protiv koga da igramo, a nadamo se da ćemo se protiv Veleža vratiti na pozitivan ciklus bodova", dodao je iskusni stručnjak.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi