Nemanja Miljanović: Zadovoljni smo bodom, ali ne i načinom na koji smo završili meč

Trener FK Mladost

Nemanja Miljanović: Zadovoljni smo bodom, ali ne i načinom na koji smo završili meč

Midhat Šljivak

Mladost je na Grbavici bila na korak od pobjede. 

Gosti su u 90. minuti imali prednost od 4:2, a na kraju je meč završen 4:4.

Trener gostiju Nemanja Miljanović itekako je zadovoljan načinom na koji je njegov tim odigrao meč u kojem su imali dva igrača manje.

"Prije početka utakmice bili bismo jako zadovoljni bodom. Imali smo dva gola razlike, dva igrača manje, imali smo i sreće početkom drugog poluvremena. Zadovoljni smo bodom, ali ne i kako smo priveli meč kraju. Osam golova, većina ih je bilo jako dobra", rekao je Miljanović za Moja TV.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bistrik87
Vama svaka cast na borbi, bitan bod za ostanak u ligi, zasluzujete opstanak !
8 0
Gvardijan
Nadam se da ce se naci postena isoba u F/NS koja ce sankcinisati sudije tipa Mujica,Gigovica i omoguciti svim klubovima ma kako se oni.zvali i.koliko su veliki da imaju ravnopravne uslove za obezbjedjivanje svog status u ovoj ligi.
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi