Nemanja Prodanović pojačao Slaviju

Novi igrač u Lukavici

Nemanja Prodanović pojačao Slaviju

Pred polazak na dvonedjeljne pripreme u Bar redove Slavije pojačao je igrač sredine terena Nemanja Prodanović.

On je u Istočno Sarajevo došao iz hrvatskog drugoligaša Slavonca, a prije je nastupao za Borac iz Banje Luke, Proleter iz Teslića i Modriču.

"Prodanović je sa nama u Baru i on će biti naš član u nastavku sezone", kazao je trener Slaviša Božičić.

Fudbaleri Slavije nastavili su pripreme u Baru gdje će u naredne dvije nedjelje da odigraju pet kontrolnih utakmica kroz koje će uigravati linije tima. Prvi test tim iz Lukavice imat će u ponedjeljak (3.februara) protiv Čelika iz Nikšića, a onda slijede provjere protiv Jedinstva iz Užica (5.februar), Veleža (8.februar), Novog Pazara (11.februara) i na kraju protiv Mornara iz Bara (14.februara).

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Bit će ovo protivnici po mjeri i vjerujem da ćemo kroz ove utakmice da iskristališemo najbolji tim. Posebno će izazovna biti provjera protiv Novog Pazara", dodao je Božičić.


Slavija će pripreme u Baru da završi 15. februara kad je planiran povratak u Istočno Sarajevo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti