Nemanja Supić primio tri gola
Supić se nije proslavio u Kruševcu

Torpedovan Ćirin „džker“

Nemanja Supić primio tri gola

Nemanja Supić, čuvar mreže Javora iz Ivanjice, srbijanskog prvoligaša, koji je prošle srijede dobio poziv selektora Miroslava Ćire Blaževića za predstojeće utakmice kvalifikacija za plasmana na Svjetsko prvenstvo 2010. godine, nije se proslavio u današnjem prvenstvenom duelu protiv Napretka.

Javor je gostovao u Kruševcu, a Supić je tri puta morao vaditi loptu iz mreže, obzirom da je njegov tim poražen rezultatom 1:3. Prvi put našeg novopečenog A reprezentativca matirao je Branislav Jovanović u 23. minuti. Isti igrač je u 49. minuti povisio na 2:0, a treći gol Supić je primio samo nekoliko sekundi kasnije.

Sa tri primljena gola, Supić je u mnogome pokvario dosadašnji prosjek. Naime, u dosadašnjih 19 kola primio je 17 golova ili u prosjeku 0,89 po jednom susretu. Međutim, poslije današnjeg meča Ćirin „džoker“ ima prosjek od jednog primljenog gola po utakmici.

Javor nakon 20. kola zauzima četvrto mjesto sa 31 bodom, četiri manje od trećeplasirane Crvene zvezde i tri više od čačanskog Borca, koji zauzima pet mjesto.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije