Nemile scene u Mostaru: Navijači utrčali na teren!

Borac vodio 2:0

Nemile scene u Mostaru: Navijači utrčali na teren!

E. Škorić

Nakon što je Stojan Vranješ postigao gol za 2:0, došlo je do nemilih scena. Brojni navijači Veleža utrčali su na teren.

Golovima Stojana Vranješa, gosti iz Banjaluke su imali 2:0 na stadionu Rođeni u 82. minuti. Nakon drugog gola, brojni navijači domaćeg tima pojavili su se na terenu.

Utakmica je prekinuta, igrači su se povukli, nastavka očito nema.

Domaći su bili nezadovoljni nekim odlukama sudije Sabrije Topalovića, naročito krajem prvog dijela kada je dosuđen faul za Borac iz kojeg je Vranješ postigao pogodak. No, ipak utrčavanje na teren i prekid meča je svakako za osudu, a ovim potezom su navijači Veleža najviše štete nanijeli svom klubu jer Velež će sasvim sigurno zbog loše organizacije meča biti žestoko kažnjen.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mackintosh
Elsfborgovanje Vrapcica, part 2. Seljanija se sramoti
26 52
MethodMan
Ljepota tako i treba sad nafatat sudiju ne fat mu da izac nasamarat ga pa ćemo vidjet hocel druge sudije imat muda za ovakve stvari
45 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi