Nenad Kiso pojačao Olimpic

Vukovi zbijaju redove

Nenad Kiso pojačao Olimpic

E. Škorić

Nenad Kiso, standardni mladi bh. reprezentativac koji igra na poziciji zadnjeg veznog, novo je pojačanje sarajevskog premijerligaša Olimpica.

Ovaj 21-godišnji nogometaš, rođen u Ljubljani, igrao je ranije za FK Partizan iz Beograda, a od 2008. godine član je srbijanskog prvoligaša Čukaričkog.

Kako SportSport.ba saznaje, Olimpicu će se već sutra pridružiti na pripremama u Čitluku, nakon što su se Olimpic i Čukarički dogovorili oko visine obeštećenja.

Tako najmlađi sarajevski premijerligaš nastavlja sa zbijanjem redova, nakon što ih je ove zime napustilo šest standardnih prvotimaca, uz sve bliži odlazak Subašića i Kressera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.