Neočekivani problemi za Arsenal pred sami početak utakmice

Welbeck nije mogao početi utakmicu

Neočekivani problemi za Arsenal pred sami početak utakmice

Endin Čaušević

Arsenal igra na domaćem terenu protiv Bayerna revanš meč osmine finala Lige prvaka.

Londonskoj ekipi potrebno je čudo da večeras ostvari plasman u naredni krug jer su u prvom meču deklasirani sa 5:1 u Minhenu. Arsene Wenger je sat vremena prije početka meča objavio početni sastav u kojem je bio i Danny Welbeck.

Welbeck je trebao večeras početi meč protiv Bayerna, ali su se mnogi iznenadili kada su shvatili da ga nema u sastavu, te da je umjesto njega na terenu Olivier Giroud.

Engleski mediji prenijeli su da Welbeck već nekoliko dana ima visoku temperaturu, te da je nekoliko minuta pred početak meča na Emiratesu rekao Wengeru da ne može igrati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi