Neočekivani problemi za Romu

Bruno Peres van terena dvije sedmice

Neočekivani problemi za Romu

Endin Čaušević
Teme:

Fudbaleri Rome proteklog vikenda ostvarili su važnu pobjedu u derbiju protiv Napolija sa 3:1.

Ovaj meč propustio je lijevi bek rimske ekipe Bruno Peres koji je zadobio povredu na treningu u petak neposredno pred meč s Napolijem. Iako je bio u planovima Luciana Spallettija na kraju je italijanski stručnjak morao naći drugo rješenje na toj poziciji.

Vučica je danas saopštila da je Peres uradio dodatne pretrage, te da je zaključeno da će s terena odsustvovati dvije sedmice. Spalletti je primoran da na toj poziciji igra Juan Jesus koji je inače štoper.

"Bruno Peres je danas imao dodatne pretrage i utvrđeno je da njegova povreda aduktora nije toliko ozbiljna. Ipak, na teren će se tek vratiti za dvije sedmice jer ne želimo ništa rizikovati. Povredu je zadobio na posljednjem treningu pred meč s Napolijem. To je bio težak udarac za nas s obzirom da je Peres bio standardan", saopštili su iz Rome.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti