Situacija na Grbavici pod kontrolom, jedan navijač Sarajeva prevezen u bolnicu

Situacija na Grbavici pod kontrolom, jedan navijač Sarajeva prevezen u bolnicu

Edmir Škorić

Nemile scene viđene su neposredno prije početka sarajevskog derbija na Grbavici.

Grupa navijača Sarajeva je s bakljama krenula trčati prema južnoj tribini na kojoj su najžešći navijači Željezničara, koji su odmah krenuli da utrčavaju na teren i došlo je do velike tučnjave.

Najgore je prošao jedan navijač Sarajeva, koji je dobio batine s obzirom da se nije povukao na tribinu gdje su navijači Sarajeva, a s vozilom Hitne pomoći prevezen je u bolnicu na dodatna snimanja, nakon čega će biti poznat stepen povreda.

Ovaj incident je mnoge iznenadio, pa i policiju, no sada su se stvari smirile, sve je dovedeno pod kontrolu, a pojačanje su i mjere obezbjeđenja na samom stadionu, odnosno sada je stigao veći broj pripadnika specijalne policije koji će se pobrinuti da više ne dođe do fizičkih obračuna.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U međuvremenu, vrijedi istaći da će utakmica početi prema planiramom u 17 sati, a nogometaši obje ekipe već su na zagrijavanju.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mackintosh
Dobilo bordo-krme po tamburi hahahahahahahahahahahahaha
10 14
Samooo1921
Opet cemo vam dati ulaznice besplatne ali za cum
11 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi