Neretljak: Imamo svoje adute protiv renomiranih ekipa

Trener Metalleghea pred Željezničar

Neretljak: Imamo svoje adute protiv renomiranih ekipa

Samir Mlaćo

Na Gradskom stadionu u Banjoj Luci u subotu će snage odmjeriti Metalleghe BSI i Željezničar.

Utakmica se igra u okviru 21. kola BH Telecom Premijer lige i počinje u 15 sati.

"Nakon nesretnog i nezasluženog poraza u Tuzli, nastavili smo sa maksimalnim radom i pripremama za meč sa Željezničarom. Radi se o ekipi koja je jedan od najozbiljnijih kandidata za osvajanje titule prvaka. No, mi smo u duelima sa Širokim Brijegom i Slobodom pokazali da imamo svoje adute kada igramo protiv renomiranih ekipa", istakao je Mato Neretljak, trener Metalleghea na današnjoj press konferenciji.

Iz FK Željezničar je najavljen dolazak  300 najvatrenijih navijača, a svi se nadaju da će sve proteći bez ikakvih incidenata.  Željezničar je svakako favorit u ovom meču, ali iz premijerligaša iz Jajca ističu da se sigurno neće lako predati i da vide svoju šansu u ovom meču. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U duelu sa Željom za Jajčane ne može igrati Dženis Beganović koji je u redove Kraljeva stigao upravo sa Grbavice, no u konkurenciji je Nemanja Asanović koji je stekao pravo nastupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi