Neretljak podnio ostavku na mjesto trenera NK GOŠK

Nakon poraza od Čelika

Neretljak podnio ostavku na mjesto trenera NK GOŠK · Saznajemo

Trener GOŠK-a Mato Neretljak podnio je ostavku na ovu poziciju što je potvrdio i u razgovoru za SportSport.ba.

"Mogu se zahvaliti čelnicima kluba na saradnji. Mislim da je najbolje za klub da se pokuša novim trenerom prodrmati ekipa. Dao sam sve od sebe, izvukao sam koliko sam u datom trenutku mogao i doista mi je žao što se stvari nisu bolje odvijale", istakao je Neretljak za SportSport.ba.

Podsjetimo, Neretljak je u GOŠK stigao prije utakmice sa Željom koja je odigrana u 12. kolu. Vatreno krštenje je po Neretljaka prošlo sjajno s obzirom da je GOŠK slavio na Grbavici.

U ukupno jedanaest utakmica pod njegovim vodstvom GOŠK je osvojio 12 bodova, a svakako da je najveće pobjeda GOŠK-a u Neretljakovoj eri onda nad Sarajevom koje ove godine dominira u Premijer ligi.

Ekipa iz Gabele se trenutno nalazi na pretposljednjem mjestu sa 19 bodova, četiri manje od Zvijezde 09.

Top Komentari

mirza888
i mjesto vam je u 2 ligi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije