Trener Metalleghea

Neretljak: Sami smo sebe pobijedili ali život ide dalje

E. Dindić

Metalleghe je nakon pobjede nad Širokim Brijegom danas doživio poraz u Tuzli.

Iako su Jajčani vodili sa 1:0 i do samog finiša utakmice bili pred osvajanjem jednog boda, Sloboda je iz penala došla do pobjede u 90. minuti.

"Teško je reći je li ovo zaslužena ili nezaslužena pobjeda Slobode. Mi smo, u biti, sami sebe pobijedili. Bili smo zadovoljni sa bodom, htjeli smo ga sačuvati ali napravili smo grešku i to je normalno u nogometu. Svojim igračima čestitam na borbenosti, to je ono što nas krasi. Čestitam i sudijama na dobro obavljenom poslu. Život ide dalje", riječi su trenera Metalleghea Mate Neretljaka.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi