Napušta li Crnkić Tuzla City?

Musemić obavio prozivku

Napušta li Crnkić Tuzla City?

A. Čaušević

FK Tuzla City je počeo s pripremama za novu sezonu u kojoj će nastupiti u nešto izmjenjenom sastavu. 

Tuzlanski premijerligaš je još ranije potvrdio odlazak Luke Lučića i Kobiea Morrisa, a na današnjoj prozivci nije bilo još nekih zvučnih imena.

Iz Tuzla Cityja su saopštili da u novoj sezoni dres neće nositi Hrvoje Barišić, Edin Rustemović, Dejan Maksimović i Nermin Crnkić.

"U odnosu na prethodnu sezonu, ove nećemo gledati u plavom dresu stoperski dvojac Morris-Barišić kao ni lijevog beka Lučića. Što se tiče veznog reda u ekipi više neće biti ni Rustemovića koji je propustio značajan broj utakmica zbog povrede, zatim Maksimovića ali ni Crnkića", naveli su iz Tuzla Cityja na zvaničnoj stranici.

Ostaje da se vidi da li ovo znači da strijeca pet prvenstvenih golova u prošloj sezoni i definitivno više nećemo gledati u dresu Tuzla Cityja ili će se situacija promijeniti u međuvremenu.

Inače, SportSport.ba je već pisao da se na a današnjoj prozivci pojavio se i bivši napadač Sarajeva, Slobode i Željezničara Sulejman Krpić koji se vratio iz Rumunije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na posudbu u Slobodu će vjerovatno napadač Mirsad Ramić nakon što je gradski rival Tuzla Cityja ostao bez Dženisa Beganovića.

Izabranici Husrefa Musemića će do petka trenirati u Tuzli nakon čega odlaze na Kupres gdje će odigrati i jednu prijateljsku utakmicu i to protiv Veleža 26. juna.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MisterX
Prelazi na Tom cat arenu!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi