Nermin Jamak protiv Rudara 150. put u plavom dresu

Jubilej za veznjaka Željezničara

Nermin Jamak protiv Rudara 150. put u plavom dresu

Nermin Jamak, vezni fudbaler Željezničara sutra će u duelu protiv Rudara iz Prijedora, koji Plavi igraju na svojoj Grbavici, po 150. obući dres aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine.

Igrač koji je rođen 25. avgusta 1986. godine u Višegradu prošao je kompletan omladinski pogon Željezničara, a za seniorski sastav kluba iz Zvorničke 27. debitovao 6. avgusta 2005. godine u susretu sa Posušjem u kojoj je Željezničar slavio sa 3:0. 

U dosadašnjih 149 nastupa postigao je osam golova, a pored Željezničara, nastupao je i u dresu zeničkog Čelika. 

Iskusni veznjak igra odlično ove sezone i glavni je kreativac u ekipi Hajrudina Dine Đurbuzovića, a od njegove igre u mnogome zavisi i igra ostatka ekipe.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti