Nermin Zolotić putuje u Belgiju, potpisuje za Gent

Mladi reprezentativac napušta Plave

Nermin Zolotić putuje u Belgiju, potpisuje za Gent

Veznjak Željezničara i mladi fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Nermin Zolotić gotovo sigurno će napustiti redove najtrofejnijeg kluba u Bosni i Hercegovini.

Mogući odlazak Zolotića u iz redova tima sa Grbavice nedavno je najavio i menadžer kluba Amar Osim, a očito je da je belgijski Gent odlučio "podebljati" ponudu za jednog od najtalentovanijih bh. fudbalera.

Defanzivni veznjak danas nije otišao na prvi dio priprema sa ekipom Željezničara koje će se obaviti u Mrkonjić Gradu.

"Nisam otišao sa ekipom na pripreme jer sutra u 15.10 letim za Belgiju, gdje bih trebao potpisati ugovor sa Gentom", kratko nam je popularni Zola potvrdio da je realizacija transfera jako blizu.

Prema određenim informacijama, koje niko sa Grbavice nije želio potvrditi, Željezničar bi za Zolotića trebao inkasirati 300 hiljada eura, te 15 % od narednog transfera.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.