Nermin Zolotić sutra napušta bolnicu

Veznjak Plavih se oporavlja nakon operacije

Nermin Zolotić sutra napušta bolnicu

Fudbaleru Željezničara i mladom reprezentativcu BiH jučer je operativnim zahvatom uspješno skinuta metalna pločica sa noge, koja je pomagala pravilnom zarastanju kosti nakon teškog loma.

“Sve je prošlo u najboljem redu. Sutra nakon što izvadim dren trebao bih napustiti bolnicu”, saopštio nam je Zolotić danas.

Mladi reprezentativac BiH iskreno se nada da će se što prije vratiti na teren.

“Nadam se da ću ubrzo biti spreman za maksimalne napore. Zaželio sam se utakmica, iza mene je prilično težak period, ali neka tako i ostane. Želim se što prije nametnuti stručnom štabu i povratiti svoje mjesto u timu koje sam imao prije ove teške povrede”, kazao je Zolotić na kraju.

Sjajni mladi veznjak Željezničara trebao bi dvanaest dana odmarati od treninga, a nakon pauze trebao bi se vratiti treninzima aktuelnog šampiona BiH, a jasno je da će njegovim povratkom igra Plavih dobiti na dodatnom kvalitetu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.