Neslavna statistika: Gerrard među najprgavijim igračima

Igrači sa najviše isključenja u Premiershipu

Neslavna statistika: Gerrard među najprgavijim igračima

A. Haznadarević

Posljednji nastup u najvećim engleskim derbijima igranim između vječitih rivala Liverpoola i Manchester Uniteda, za jednu od najvećih fudbalskih legendi Stevena Gerrarda, ostat će zapamćen kao najgori ikada. Liverpoolov velikan je odigrao svega 38 sekundi susreta, te zbog direktnog crvenog kartona bio primoran da napusti teren.

Nesportski i nevjerovatno glupi potez gaženja Unitedovog Andera Herrere dok je ležao na zemlji, za Gerrarda je značio dobijanje direktnog isključenja i neslavan završetak ovih velikih okršaja. Prava je šteta za jednu takvu fudbalsku veličinu što se našla na listi s najprgavijim igračima Premiershipa svih vremena.

1/15 Kreni

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.