Nesretni Falcao se ponovo povrijedio
Foto: EPA

U meču s Fenerbahčeom

Nesretni Falcao se ponovo povrijedio

Midhat Šljivak

Kolumbijski napadač Radamel Falcao golovima protiv Fenerbahčea ponovo se vratio na velika vrata nakon što je izgubio nekoliko sezona sjedeći na klupama Chelseaja i Manchester Uniteda.

Pomogao je Kolumbijac Kneževima da preko Fenera ostvare plasman u play off Lige prvaka, no čini se kako u najvažnijim utakmicama Monaco neće moći računati na iskusnog napadača.

On je početkom drugog poluvremena u revanšu protiv turskog tima morao napustiti igru, jer je zaradio nezgodnu povredu butnog mišića.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Srećom, ne radi se o težoj povredi, ali će Falcao morati na kraću pauzu. Upitan je za prvu utakmicu play offa, a vidjećemo hoće li se oporaviti do revanša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi