Nestorović otišao, Papaz i Kokot u timu

Nestorović otišao, Papaz i Kokot u timu

Premijerligaš iz Istočnog Sarajeva ostao je bez Dušana Nestorovića,fudbalera koji je ovoga ljeta posuđen iz novosadske Vojvodine

Ovaj dvadesetčetverogodišnji odbrambeni fudbaler nastupio je na sve četiri utakmice u dosadašnjem toku prvenstva i nema sumnje da će njegovim odlaskom Slavija biti oslabljena.

Naime,Nestorović je imao obavezu da se vrati u Vojvodinu s obzirom da je u ovom klubu sticajem okolnosti upražnjeno mjesto uz lijevi bok,gdje je inače i prirodna pozicija ovog fudbalera.

"Malo nas je poremetio iznenadan odlazak Nestorovića, ali sta je tu je,idemo dalje i okrećemo se narednoj utakmici protiv Borca koji nam tradicionalno dobro "leži". Raduje me povratak Predraga Papaza,koji je zbog povrede pauzirao tri sedmice  i uskoro će biti spreman za najveće napore. Imamo veliki broj fudbalera na raspolaganju, dobro smo pokriveni na svim pozicijama i nemamo razloga za brigu" rekao je šef stručnog štaba Slavije Dragan Bjelica.

U ovom kolu pravo nastupa stiče i Zoran Kokot, povratnik u redove "sokolova" ujedno i najjače pojačanje u ovoljetnom prelaznom roku.

Naime, Kokot je protekle dvije sezone sa uspjehom nosio dres belgijskog Beverena, ovog ljeta je boravio u Mađarskoj, gdje nije uspio dogovoriti saradnju sa prvoligašem Ferencvarošom pa se odlučio vratiti u svoj matični klub i staviti na raspolaganje šefu struke Bjelici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti