Nestorović: Pokušali smo da igramo po teškom terenu
Zadovoljstvo na licu nekadašnjeg selektora mlade reprezentacije BiH

Zvijezda 09 na pauzu ide sa osmog mjesta

Nestorović: Pokušali smo da igramo po teškom terenu

S. Mlaćo

Zvijezda 09 je jučer remizirala pred svojim navijačima protiv Tuzle City. Tako će tim iz Etno sela Stanišići na pauzu sa 21. osvojenim bodom, ali i sjajnog osmog mjesta, koje nisu mogli ni sanjati prije samo par kola.

Darko Nestorović je preporodio tim iz Etno sela Stanišići,a nakon meča sa Tuzlacima istakao je zadovoljstvo zbog ostvarenog uspjeha u ovom dijelu sezone.

"Teška i tvrda utakmica dvije ekipe koje se bore za opstanak. Tuzla City ima odličnu ekipu, a mi smo rano primili pogodak. Pokušali smo na teškom terenu da igramo, uspjeli napraviti par šansi i izjednačili. Tražili smo drugi pogodak, možemo biti zadovoljni s obzirom da smo imali tri boda u jednom trenutku, a sada smo ispred Tuzle City jedan bod. Odradili smo sve maksimalno korektno i čestitam svim igračima koji su dali doprinos", istakao je Nestorović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi