Nestorović preporodio Zvijezdu 09: Izdigli smo se iznad svih problema, pauza će nam dobro doći
Nakon katastrofalnog otvaranja sezone, Zvijezda 09 je upisala pet pobjeda u nizu i sada se nalazi na devetom mjestu

Tim iz Etno sela Stanišići upisao petu pobjedu ove sezone

Nestorović preporodio Zvijezdu 09: Izdigli smo se iznad svih problema, pauza će nam dobro doći

S. Mlaćo

Zvijezda 09 u subotu je došla do pete pobjede ove sezone. U Ugljeviku je pao zenički Čelik (2:0), te  sigurno da novi član Premijer lige može biti zadovoljan stanjem na tabeli, pogotovo ako uzmemo u obzir da je Zvijezda 09 dugo vremena bila zakovana za dno. 

Čelik nije mnogo pokazao u subotu, Zvijezda 09 je djelovala veoma borbeno, a Darko Nestorović već sada je opravdao povjerenje čelnika kluba. Preuzeo je vruć krompir, te zaista napravio pravo malo čudo za veoma kratak period.

"Mislim da je publika mogla da uživa. Rekao sam u najavi da je Čelik dobra ekipa, da znaju igrati na rezultat i to se obistinilo. Najviše su šansi imali iz prekida, ali mi smo u prvom dijelu imali također izglednih šansi. Nastavili smo to u drugom dijelu, te smatram da smo zasluženo slavili protiv Čelika. Očekujem u narednom periodu da Čelik izađe iz krize, te pobjeđuju i na strani kao što to radi i kod kuće", kazao je Nestorović.

"Bili smo bolji za dva pogotka. Sada se okrećemo se narednim protivnicima, a pauza će nam sigurno dobro doći. Na Koševo nećemo ići sa bijelom zastavom, a i posljednje kolo protiv Tuzle City ćemo ići na tri boda. Izdigli smo se iznad svih problema i sada smo u sigurnoj zoni".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zvijezda 09 je u posljednjih pet kola upisala isto toliko pobjeda i sada se nalazi na devetom mjestu.

Top Komentari

Metropoljac
Svaka čast našem kakanjcu. Samo napred
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi