Nestorović preuzima Slaviju?

Nestorović preuzima Slaviju?

Novi trener Slavije od ponedeljka bi trebao biti Darko Nestorović, koji će na klupi kluba iz Lukavice naslijediti Dragana Bjelicu, koji je privremeno vodio ekipu.

Nakon što je klub napustio Milan Gutović na samom početku sezone, mjesto trenera u Slaviji bilo je upražnjeno, a kao najozbiljniji kandidati spominjali su se Darko Nestorović i Slaviša Božičić, premda se pominje mogućnost povratka i Milana Gutovića na klupu.

Uprava kluba iz Lukavice odlučila je povjerenje ukazati nekadašnjem treneru prijedorskog Rudara Darku Nestoroviću, koji će sutra prisustvovati utakmici sa Zrinjskim u Mostaru, ali će, navodno, zvanično predstavljanje ovog stručnjaka biti održano u ponedeljak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.