Nestorović: Radnik je zasluženo stigao do elite

Radnik iz Bijeljine u Premijer ligi

Nestorović: Radnik je zasluženo stigao do elite

D. Banović

Nakon sedam godina fudbaleri Radnika iz Bijeljine ponovo će igrati u Premijer ligi. Tim iz Bijeljine je u posljednjem kolu Prve lige RS osvojio jedan bod u Višegradu i to im je bilo dovoljno da po drugi put izbore plasman u Premijer ligu.

Trener Darko Nestorović smatra da je njegov tim zasluženo stigao do prvog mjesta.

"Bili smo tokom sezone najbolji u ligi Republike Srpske i smatram da smo titulu trebali da obezbjedimo i mnogo prije posljednjeg kola. Uložili smo svi mnogo truda i znanja kako bi došli dio prvog mjesta, ali imali smo i jake konkurente prije svega u Slogi iz Doboja. Na kraju bili smo bolji i imali smo više sreće pa ćemo
igrati u Premijer ligi", rekao je Nestorović.

U Radniku tek sad najavljuju velike promjene u igračkom kadru.

"Ne želimo da igramo samo epizodnu ulogu u Premijer ligi. Učinit ćemo sve da se na pravi način pojačamo i da stvorimo igrački kadar koji bi mogao da obezbjedi opstanak u Premijer ligi. To će nam biti glavni cilj u prvoj sezoni. Bijeljina je izrasla u veliki centar koji zaslužuje da ima premijerligaša", dodao je Nestorović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.