Nestorović: Široki je favorit, ali nećemo se lako predati

Radnik gostuje na Pecari

Nestorović: Široki je favorit, ali nećemo se lako predati

E. Škorić

Radnik iz Bijeljine večeras gostuje na Pecari u okviru trećeg kola BH Telecom Premijer lige.

Bit će to veoma težak izazov za novog premijerligaša, koji je u prva dva kola stigao do jednog boda i to u prošlom kolu protiv Leotara. 

 

"Ulogu favorita prepustio bih Širokom Brijegu. Svjesni smo kvaliteta koji posjeduju, respektujemo ih, ali ne predajemo se tako lako", kaže trener Radnika Darko Nestorović i dodaje:

 

"Siguran sam da će moji momci pružiti dobru igru i angažovanost kako bi ostvarili što povoljniji rezultat. Raduj me povratak Stanka Ostojića, jer se radi o kvalitetnom nogometašu, koji može donijeti živosti u srednjem redu".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

Inače, Nestorović ne može računati jedino na povrijeđenog Cvijetina Pavića. Radnik ima jedan bod na kontu poslije dva kola, dok je i Široki dosad osvojio bod. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti