Nestorović: Travnik je favorit, ali...

Premijer liga, 8. kolo

Nestorović: Travnik je favorit, ali...

Adnan Beganović

“Zadovoljan sam dosadašnjim dijelom prvenstva, osvojili smo osam bodova i mislim da je to zadovoljavajuće za ekipu koja je novajlija u društvu najboljih”, rekao je trener Rudara iz Prijedora, Darko Nestorović, za SportSport.ba te dodao.

“Danas idemo na noge ekipi Travnika koju izuzetno poštujemo i cijenimo i koja je svoju kvalitetu pokazala u Laktašima uzevši bod favoriziranim domaćinima. Međutim, mi se sigurno nećemo predati bez borbe i ukoliko prikažemo igru kao u duelu sa Slavijom i Željezničarom, možemo ostati neporaženi. Ponavljam, respektujemo Vezire, oni su favorite, ali i mi imamo svoje adute.

Podsjetimo, Rudar iz Prijedora je u prošlom kolu napravio veliko iznenađenje uzevši Željezničaru bod na Grbavici, pa umjereni optimizam koji dolazi iz redova premijerligaša iz Prijedora nije bez pokrića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.