Nestvarne cijene ulaznica za spektakl Reala i Barce

Prijateljski meč u Miamiju

Nestvarne cijene ulaznica za spektakl Reala i Barce

Real Madrid i Barcelona odigrat će 29. jula prijateljsku utakmicu na Hard Rock stadionu u Miamiju.

Ukoliko ste željeli da prisustvujete toj utakmici, onda ste trebala početi sa štednjom od rođenja. Naime, cijene ulaznica za ovaj spektakl su gotovo nestvarne. 

Ukoliko želite neko više mjesto iznad gola, odnosno neko lošije mjesto, onda morate platiti 640 dolara što je svakako visoka cijena. Ipak, ako mislite da je to visoko, čekajte da čujete koliko koštaju ulaznice na najboljem dijelu tribina. Dakle, ona mjesta koja su rezervisana samo za najbogatije koštaju između 5,4 i 10,7 hiljada dolara.

Postoje i sjedišta u 'Gornjem uglu 342' koja čpak nemaju ni stolice, ali koštaju 45 dolara. Ipak, sigurno da bi bila velika čast i privilegija čak i sa tog mjesta pogledati spektakl u kojem će učestvovati dva najbolja fudbalera današnjice - Ronaldo i Messi. Ulaznice će u predprodaju biti puštene od 17. marta.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi