Nesvakidašnja situacija: Igrač nakon samo sedam dana napustio klub jer mu je prehladno u Švedskoj
Kamara se vratio u Sierra Leone

Raskinuo ugovor koji je bio potpisan na tri i pol godine

Nesvakidašnja situacija: Igrač nakon samo sedam dana napustio klub jer mu je prehladno u Švedskoj

S. Pašalić

Švedski klub Trelleborg se našao u nesvakidašnjoj situaciji.

Naime, napadač porijeklom iz Sierra Leonea, Musa Noah Kamara, je raskinuo ugovor sa ovim klubom nakon samo jedne sedmice.

Klub je izdao saopštenje u kojem se navodi da je ugovor koji je bio potpisan na tri i pol godine sa 19-godišnjim igračem raskinut zbog 'ličnih razloga' i da su u klubu ispunili njegovu želju.

"On se želi vratiti u svoju zemlju iz ličnih razloga", navao je Trelleborg u izjavi na svojoj oficijalnoj stranici.

Kamara je međutim objasnio da se želio vratiti u Freetown zato što se nije uspio priviknuti na hladno vrijeme u Švedskoj.

Prošle sezone je postigao 15 golova u prvenstvu ove države, te je bio najbolji strijelac lige i pomogao je svom timu East End Lionsima da osvoje naslov prvaka.

Top Komentari

Dobojlija
Budala ,bolje biti I na hladnijem mjestu nego u pecnici
0 4
Plavi orkestar
Ma laze.I u Svedskoj toplo ljeto kao i u cjeloj Evropi.
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti