Nesvakidašnji učinak Paula Dybale

Argentinac sjajan ove sezone

Nesvakidašnji učinak Paula Dybale

A. Čaušević

Paulo Dybala igra sjajno ove sezone i mnogo je efikasniji nego prošle. 

Dybala je ove sezone uspio u nečemu što je rijetko kome uspjelo prije njega kada su u pitanju igrači iz Serije A.

Naime, sjajni Argentinac je zabio gol u svakom takmičenju u kojem je nastupio ove sezone i po tome je jedinstven u takmičarskoj godini 2019/2020.

Dybala je tresao mrežu u četiri različita takmičenja. Osim u Seriji A i Ligi prvaka, sinoć je postigao dva gola u Kup u Italije, a ranije je bio strijelac i u italijanskom Superkupu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Desetka" Juvetusa je u ovoj sezoni na 24 utakmice postigla 11 golova te već sada ima bolji učinak u odnosu na prošlu sezonu kada je na 42 susret protivničku mrežu pogađala 10 puta.

Dybala je ljetos bio blizu odlaska iz Juventusa, Bianconeri su ga htjeli prodati u PSG ili Tottenham, ali on je bio odlučan da ostane u Torinu i evidentno nije pogriješio.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti