Neuer na pragu Bayerna, sljedeća meta Vidal

Potvrdio Uli Hoeneß, predsjednik bavarskog tima

Neuer na pragu Bayerna, sljedeća meta Vidal

Bayern Munchen dogovorio je sve sa Schakleom oko Manuela Neuera, a sada će krenuti i po Leverkusenovog veznjaka Artura Vidala, potvrdio je Uli Hoeneß, predsjednik bavarskog tima, za Bild.

Bavarci su u posljednjem kolu pobjedom nad Stuttgartom od 2:1 potvrdio treće mjesto koje vodi u Ligu prvaka, tako da Bayern može odmah krenuti u pripremu za sljedeću sezonu.

Duže se govori o dolasku Manuela Neuera na Allianz Arenu, a kako sada stvari stoje, 25-godišnji golman na korak je do prelaska u Bayern. No, Bavarci tu neće stati, sljedeća meta je Arturo Vidal.

"Sretan sam zbog ostvarenja minimalno cilja, plasmana u Ligu prvaka. Radujem se novoj sezonu u kojoj će na klupi sjediti Jupp Heynckes i mislim da ćemo u ovo vrijeme sljedeće godine biti na boljoj poziciji. Moramo razmisliti kako da ekipu učinimo boljom kako bi odmah krenuli u borbu za naslov", rekao je Hoeneß, dodavši:

"Dogovorili smo se sa Schalkeom oko Neuera. Pitanje je kada će formalizirati dogovor. Zavisi da li će im to u psihološkom smislu biti prednost ili ne uoči finala Kupa Njemačke. Istina je da smo zainteresovani za Vidala, sada moramo vidjeti da li je dostupan".

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije