Neuer nema želju da napusti Njemačku

Neuer nema želju da napusti Njemačku

Golman njemačkog Bundesligaša Schalkea Manuel Neuer izjavio je da ne mora napustiti Njemačku, te da bi bio sretniji da ostane u Bundesligi.

Njemački reprezentativac se konstantno povezuje sa engleskim klubom Manchester Unitedom, ali Neuer je izjavio da ne bi imao ništa protiv ni da ostane u Schalkeu ili eventualno Bayern Minhenu.

"Imam priliku da odem van Njemačke barem dva puta godišnje, tokom ljetnog i zimskog odmora. Da li je neopohodno da igrači odu igrati van domovine kako bi uspjeli? Neki možda misle tako, ali ja se s tim ne slažem", rekao je Neuer.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije