Neuer nikada nije primio čudniji gol

Koln osvojio bod u Minhenu

Neuer nikada nije primio čudniji gol

Endin Čaušević

Igrači Bayerna danas su "kiksali" na domaćem terenu odigravši 1:1 protiv ekipe Kolna.

Bavarci su danas na Allianz Areni ugostili Koln u meču u kojem su svi očekivali nova tri boda aktuelnih prvaka Njemačke. Ipak, na kraju su gosti priredili veliko iznenađenje time što su uspjeli odnijeti jedan gol iz Minhena.

Domaći su poveli u finišu prvog poluvremena golom Kimmicha, ali je Koln u 63. minuti stigao do izjednačenja. Modeste je bio igrač koji je zatresao mrežu Bayerna, ali na krajnje neobičan način.

Njemački mediji nakon utakmice objavili su da je ovo vjerovatno najčudniji gol u karijeri Manuela Neuera. To najbolje dokazuje i njegova reakcija nakon udarca napadača Kolna.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi