Neven Laštro dvije godine u Mladosti iz Kaknja

Veliko pojačanje u odbrani

Neven Laštro dvije godine u Mladosti iz Kaknja

Nogometaši Mladosti iz Doboja kod Kaknja najprijatnije su iznenađenje u ovoj sezoni Premijer lige BiH.Nakon 7.kola ekipa iz Kaknja nalazi se na drugoj poziciji s 13 osvojenih bodova, a zanimljivost jest da su još uvijek jedina ekipa bez poraza.

Ambiciozno rukovodstvo kluba na čelu s predsjednikom Mensurom Mušijom odlično radi svoj posao, ali ništa i ne prepušta slučaju, tako da su danas dogovorili angažman još jednog kvalitetnog igrača, koji će sigurno biti veliko pojačanje za odbranu kluba iz Kaknja.

Riječ je o 27-godišnjem stoperu Nevenu Laštri, koji je potpisao ugovor s Mladosti. Ovu informaciju potvrdio nam je i direktor kluba Enes Bistrivoda.

"istina Laštro je potpisao na dvije godine ugovor i veoma smo zadovoljni što smo tako jednog iskusnog i provjerenog defanzivca doveli u naš klub. On će sigurno dobro doći našoj ekipi i još više pojačati ekipu u defanzivi, iako i sad imamo odlične igrače u odbrani. Laštro će steći pravo nastupa već za naredno kolo, a sada je sve do trenera kada će dati šansu ovom igraču. Osim Laštre nedavno smo doveli i Šišića iz Domžala, također i on će moći nastupiti protiv Slobode jer mu je stigao certifikat iz Slovenije. Kada je u pitanju prijelazni rok, on za nas još nije završen, angažmanom još jednog napadača ćemo zatvoriti roster do kraja polusezone" kazao je za SportSport.ba Bistrivoda.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Neven Laštro 27-godišnji je stoper, koji je prošle sezone u dresu mostarskog Zrinjskog osvojio titulu prvaka naše zemlje. Osim Zrinjskog nastupao je još za Osijek, Široki Brijeg, Travnik, Busovaču, Suhopolje i Kreševo. Laštro će zajedno s Isakovićem Isakovićem biti jedan od najboljih stoperskih parova u Premijer ligi, a angažovanjem novih igrača, Mladost je pokazala ozbiljnost te želju da ostane u vrhu tabele.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi