Neville ima recept kako da United vrati titulu

Veoma jednostavna formula

Neville ima recept kako da United vrati titulu

Manchester United može vratiti titulu prvaka Engleske na Old Trafford ukoliko počnu ponovo igrati kao nekada na Old Traffordu, smatra bivši defanzivac ove ekipe Phil Neville.

Ekipa koju sa klupe predvodi Jose Mourinho prošle sezone je pretrpjela samo jedan poraz na Old Traffordu, ali su zato imali čak 10 remija i to protiv ekipa od kojih se nije očekivalo da će im uzeti bodove.

Da je United pobijedio ekipe kao što su Stoke, Burnley ili Hull imali bi samo četiri boda manje na tabeli od Chelseaja, ali Neville smatra da nije kasno da se to ispravi naredne sezone.

"Ako pogledat sve remije koje smo imali prošle sezone na Old Traffordu i ako 90 posto tih mečeva pretvorite u pobjede, bili bismo u trci za titulom. Ako to urade ove godine, mislim da će se titula prvaka vratiti u Manchester. Optimističan sam. Bit će to teška sezona jer i ostale ekipe troše novac i napreduju United ima pritisak jer prošle sezone nisu završili među četiri najbolja tima i morat će impresionirati", rekao je Neville.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi