Nevjerovatan meč Gabale i Mainza, Astana remizirala

Evropska liga

Nevjerovatan meč Gabale i Mainza, Astana remizirala

Završene su dvije utakmice današnjeg programa Evropske lige.

U Bakuu su se sastali Gabala i Mainz, a pobjedu je na kraju slavio njemački tim (3:2). Muto je u 41. minuti doveo Mainz u vodstvo od 1:0, da bi potom Gurbanov i Zenjov u 57. i 62. minuti donijeli preokret Gabali.

Novi preokret viđen je u razdoblju od 68. do 78. minute. Prvo je Cordoba pogodio za 2:2, da bi konačan trijumf Mainzu donio Oztunali.

Nakon dva kola, Mainz vodi u grupi C sa 4 boda dok je Gabala posljednja bez ijednog boda. U grupi se nalaze još St. Etienne i Anderlecht, koji tek trebaju da odigraju svoj duel 2. kola.

U grupi B, Astana i Young Boys su odigrali meč bez golova, a naš reprezentativac Marin Aničić je odigrao svih 90 minuta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi