Nevjerovatan preokret Leotara na Policama

GOŠK vodio sa 2:0, ali...

Nevjerovatan preokret Leotara na Policama

U nevjerovatnoj utakmici na Policama, Leotar je došao do pobjede 3:2 nad GOŠK-om, nakon što su gosti iz Gabele poveli sa 2:0.

Gosti iz Gabele fantastično su otvorili susret na Policama u Trebinju. Prvo je Hrkač u 19. minuti pogodio za vodstvo GOŠK-a od 1:0, da bi potom šest minuta kasnije Bekić udvostručio prednost Gabeljana.

Do kraja prvog poluvremena Janković je u 29. minuti smanjio rezultat na 2:1, a pri tom se rezultatu i otišlo na odmor.

U nastavku su Trebinjci krenuli maksimalno ofanzivno ka golu GOŠK-a. Takva je igra urodila plodom u 60. minuti, kada je Vasiljević izjednačio na 2:2.

Samo šest minuta kasnije, nevejrovatan preokret Trebinjaca desio se kada je Sušić pogodio za vodstvo Leotara od 3:2, nakon što su gubili sa 0:2.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti