Nevjerovatan trk Jamesa na Old Traffordu, a onda još veća glupost na kraju

Pokušao izboriti penal

Nevjerovatan trk Jamesa na Old Traffordu, a onda još veća glupost na kraju

Endin Čaušević

Fudbaleri Manchester Uniteda igraju trenutno na svom terenu protiv Leedsa meč 14. kola Premiershipa.

Crveni đavoli nakon fantastičnog prvog poluvremena vode sa 4:1 i samo ih čudo može zaustaviti od osvajanja tri boda.

Zanimljivu situaciju vidjeli smo na početku drugog dijela, a u centru pažnje našao se domaći fudbaler Daniel James.

James je imao nevjerovatan sprint s loptom i pretrčao je preko 60 metara, a onda je napravio glupost i pokušao je simulirati penal. No, to mu nije prošlo i na kraju je samo dobio žuti karton.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nevjerovatan trk i simuliranje Jamesa možete pogledati OVDJE.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

realno_govoreci
Radi iste situacije Ronaldu sudjen penal.Ovo je čist faul.Čovjek lakat zabio u glavu Jamesa,sta je ono ...remplanje? Ono je sramota ne svirati ali već je navika postala za sudije iz Engleske.Mislim da imaju uvjerljivo najgore sudije i da hitno moraju nešto raditi povodom toga.
3 0
douglasssy
Pa realno bio je faul. Mislim da je Cooper bio, ispruzio ruku u visini Jamesove glave. Nije bio penal ali nije bilo ni simuliranje. Ali ove sudije nisu dorasli ovakvim utakmicama, sad je evo Taylor dosudio penal Manchesteru a uopste nije bio.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi