Nevjerovatni Cristiano Ronaldo postavio još jedan rekord u Ligi prvaka

Prvi koji je to uspio

Nevjerovatni Cristiano Ronaldo postavio još jedan rekord u Ligi prvaka

E. Čaušević

Fudbaleri Real Madrida savladali su večeras na domaćem terenu Borussiju Dortmund sa 3:2 u posljednjem meču grupne faze Lige prvaka.

Kraljevski klub će s druge pozicije čekati izvlačenje parova za osminu finala jer je Tottenham pobjedom nad APOEL-om osigurao prvo mjesto. Ipak, na Santiago Bernabeu večeras je vladala slavljenička atmosfera.

U centru pažnje ponovo je Cristiano Ronaldo koji je postavio još jedan nevjerovatan rekord u Ligi prvaka. Portugalski fudbaler je zatresao mrežu Dortmunda u večerašnjoj utakmici i postao je prvi igrač koji je uspio da postigne gol u svim mečevima grupne faze ovog takmičenja.

Iako je Ronaldo u golgeterskoj krizi što se tiče La Lige u Ligi prvaka mu ide fenomenalno. Portugalac je nakon šest utakmica postigao čak devet golova i ubjedljivo je prvi strijelac dosadašnjeg dijela Lige prvaka.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti