Nevjerovatno: Partizanu poništena "čista" situacija

Sumnjivim sudijskim odlukama nikad kraja

Nevjerovatno: Partizanu poništena "čista" situacija

D. Vejo

Sudijske odluke kako u zemlji tako i regionu, često su u posljednje vrijeme i više nego kako diskutabilne tako i sumnjive.

Najčešće, to se dešava u Srbiji. Minuli 153. vječiti derbi između Crvene zvezde i Partizana kojeg je sudio Majo Vujović bio je prepun sumnjivih sudijskih odluka.

Za crno-bijele, to se nastavilo i danas. Kada je Partizan imao sigurnu pobjedu u rukama (2:0), Marko Janković presjekao je jednu loptu fudbalera Metalca te krenuo u kontru.

Vezista domaće ekipe na ovom susretu pravovremeno je proigrao Evertona koji je ispred sebe imao praznu protivničku polovinu, međutim, arbitar je mahao ofsajd, što se ispostavilo kao velika greška jer se Brazilac nalazio na svojoj polovini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti