Newcastle dvije sedmice bez Ben Arfe

Newcastle dvije sedmice bez Ben Arfe

Midhat Šljivak

Menadžer Newcastlea Alan Pardew saopštio je danas kako će francuski fudbaler Hatem Ben Arfa odsustvovati sa terena u naredne dvije nedjelje zbog povrede zadnje lože.

Ben Arfa se povrijedio u sinoćnjem duelu protiv Maritima u Evropskoj ligi, a prve prognoze su bile i te kako zabrinjavajuće, ali dodatnim pregledima je utvrđena lakša povreda, te će Ben Arfa propustiti naredne dvije sedmice.

"Srećom nije tako ozbiljna povreda kako smo u prvom trenutku mislili. Ben Arfa će biti spreman za igru već za dvije sedmice", rekao je Pardew.

Francuz će propustiti tri meča Premier lige protiv Southamptona, Stokea i Wigana, te posljednje kolo Evropske lige sa Bordeauxom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije