Newcastle pred raspadom
"Mnogi će igrači otići ako Shearer ne ostane"

Newcastle pred raspadom

Odbrambeni igrač Newcastlea Sebastien Bassong tvrdi da će više igrača napustiti St. James Park ukoliko Alan Shearer ne ostane menadžer Svraka.

“Mislim da će u ovako komplikovanoj situaciji mnogo sadašnjih igrača Newcastlea htjeti napustiti ekipu jer neće htjeti ostati u ovakvom ozračju”, rekao je Bassong za Daily Star.

“Nisam ja jedini koji želi otići. Biće jako teško natjerati se igrati u Championshipu, pogotovo ukoliko Alan Shearer ne ostane na mjestu menadžera. Velika je zbrka u klubu. Michael Owen je otišao, Marku Viduki je istekao ugovor...Mnogo je igrača otišlo, a mnogo će ih tek otići ukoliko Shearer ne bude vodio ekipu”, dodao je ovaj fudbaler.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti