Cavani konačno progovorio o sukobu sa Neymarom

Cavani konačno progovorio o sukobu sa Neymarom

A. Beganović

Edinson Cavani nedavno je potpisao ugovor sa Manchester Unitedom, a za inostrane medije govorio je o svom odnosu sa nekadašnjim saigračem iz PSG-a, Neymarom.

Sukob Cavanija i Neymara na utakmici PSG-a i Lyona, punio je naslovnice francuskih medija, a o tome šta se zapravo desilo govorio je urugvajski napadač.

"Ney je dobar dječak. Jedini put kad sam imao sukoba s Neymarom bilo je na utakmici sa Lyonom. Svi se sjećaju te utakmie. Posvađali smo se, čak je i u svlačionici bila rasprava. Inače, sve što se govori o našim neslaganjima nije istina. Da, mi smo vrlo različiti", rekao je Cavani.

Kao što sam uvijek govorio, ne morate biti prijatelji ili braća u timu. Po mom mišljenju, u timu je važno biti prijatelj na terenu, zaštititi se, trčati jedni za druge. Ali ne biste trebali biti prijatelji sa svima u svlačionici nakon meča, provoditi vrijeme na ručkovima i večerama. Da, imali smo nesuglasica. Da, razmišljamo drugačije, ali to nije razlog da nemamo dobre odnose", dodao je Cavani.

Top Komentari

Dtox
Nek pozovu novi tim ili 3 0 rezultat.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi