Neymar je izabrao igrača iz snova s kojim želi igrati, nije Messi u pitanju!

Brazilac iznenadio

Neymar je izabrao igrača iz snova s kojim želi igrati, nije Messi u pitanju!

A. Čaušević

Neymar Junior je već godinama među najboljim igračima svijeta. Iako često osuđivan zbog svojih simulacija, nema sumnje da je Brazilac "creme de la creme" svjetskog fudbala. 

Tokom karijere ovaj 29-godišnjak je igrao s nekim od vrhunskih igrača. Isto tako je za protivnike imao mnoga zvučna imena

Brazilski superstar je pomalo iznenadio s izborom igrača iz snova s kojim bi želio igrati u bliskoj budućnosti. Interesantno da izbor nije pao na Lea Messija.

Neymar se odlučio za Cristiana Ronalda koji i dalje igra u impresivnoj formi što se ne može reći za njegov Juventus koji je blizu da ostane bez Lige prvaka.

"Volio bih igrati s Cristianom Ronaldo. To je nešto što bih volio uraditi jer sam već igrao s Messijem ili igram s Kylianom Mbappeom, ali nisam bio u mogućnosti igrati s Cristianom", kazao je Neymar.

[related]https://twitter.com/RMCsport/status/1392395523634651138[/related]

Oglasi

Sada već 29-godišnji brazilski as je nedavno produžio ugovor s PSG-om do 2025. godine pa jedini način da zaigra s Ronaldom je da Portugalac stigne na Park Prinčeva.

"Veliko je zadovoljstvo što ostajem u PSG-u. Sretan sam u Parizu i ponosan sam što sam dio ove grupe, što radim sa ovim igračima, sjajnim trenerom i što zajedno ispisujemo historiju kluba", rekao je Neymar i dodao je:

"To su stvari koje me tjeraju da još više vjerujem u ovaj sjajni projekat. Ovdje sam sazreo kao osoba, kao čovjek i kao fudbaler. Sretan sam zbog produženja saradnje i nadam se da ću osvojiti još mnogo trofeja", poručio je Neymar.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Detalji ugovora između Neymara i PSG-a zvanično nisu poznati, ali Neymar je bez ikakve dileme jedan od najplaćenijih fudbalera svijeta.

Pretpostavlja se da će zarađivati 30 miliona eura godišnje nakon poreza, a u ugovoru ima i dodatne bonuse koju bi ovu cifru dodatno mogli povećati.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1594553305
Pa naravno da nije Messi jer je covjek vec igrao sa njim u Barceloni, kako bi mogao da voli igrati sa njim i istinski zelio ako je vec igrao?‍♂️ portal se polahko pretvara u komediju
3 0
Vela82
Kaze nije Messi, logicno da nije...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi