Neymar dobio batine a zatim isključen iz igre

Susret koji želi što prije zaboraviti

Neymar dobio batine a zatim isključen iz igre

A. Haznadarević

Momčad Santosa upisala je novi poraz, a ovoga puta bolja je bila ekipa Ponte Prete, koja je rezultatom 3:1 i s nova tri boda izbila na čelo brazilske Serie A. 

Međutim, ono što je obilježilo susret je isključenje glavnog igrača gostiju Neymara, nakon što je prethodno izvukao deblji kraj iz sukoba s Arthurom i saigračima.

 

"Uopšte ne znam ni šta se dogodilo, nisam trebao biti isključen. Taj okršaj s Arturom je bio normalan, a jedini koji je trebao biti isključen je Cleber - ali nije", rekao je Neymar koji će željeti što prije da zaboravi ovu utakmicu.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti