Neymar: Englezi nisu prijetnja na Svjetskom prvenstvu

Neymar: Englezi nisu prijetnja na Svjetskom prvenstvu

Midhat Šljivak
Teme:

Brazilski napadač, Neymar, smatra kako Englezi nisu velika prijetnja favoritima na Svjetskom prvenstvu u Brazilu naredne godine.

Novi fudbaler Barcelone poštuje selekciju koju sa klupe predvodi Roy Hodgson, ali ih ne smatra favoritima za osvajanje titule prvaka svijeta.

"Mislim da oni nisu velika prijetnja na Svjetskom prvenstvu. Mi želimo osvojiti titulu pred našim navijačima, a dvije zemlje koje smatram pravom prijetnjom su Španija i Njemačka. Nakon toga slijede Argentina, Holandija i Italija, ali Englezi ne spadaju u tu grupu", rekao je Neymar.

Mladi napadač je postigao 20 golova za Karioke u 32 nastupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.