Neymar: Messi je najbolji na svijetu

Neymar: Messi je najbolji na svijetu

Neymar, napadač Santosa, rekao priznao je da je Lionel Messi najbolji igrač na svijetu, te da bi volio raditi sve kao omaleni Argentinac.

Napadač Santosa stalno se povezuje sa Real Madridom i Barcelonom, a mogao bi se suočiti sa katalonskom momčadi u finalu Svjetskog klupskog prvenstva u Japanu.

"Messi je najbolji na svijetu... odličan igrač. Svi znaju šta može uraditi. On je iznad ostalih. Želim raditi sve što on radit", rekao je Neymar.

Santos se priprema za polufinalnu utakmicu Svjetskog klupskog prvenstva sa Kashiwa Reysolom, a Neymar je obećao da će to biti veliki spektakl.

"Nećemo biti defanzivni. Bit će to odličan šou", dodao je 19-godišnji napadač, koji je trenutno jedan od najtraženijih igrača na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.