Neymar: Ne znam hoću li obnoviti ugovor sa Santosom

Iako su već spremili nove uslove

Neymar: Ne znam hoću li obnoviti ugovor sa Santosom

A. Haznadarević

Daleko najveća zvijezda brazilske Serije A, ali i najtraženiji mladi igrač na svijetu Neymar, poručio je da će u Santosu ostati do kraja Svjetskog prvenstva 2014. godine, ali i da je sve preko toga je njegova lična stvar o kojoj će dobro razmisliti. 

"Moj ugovor sa Santosom ističe 2014. godine i ne znam da li ću ostati u klubu posle Svjetskog prvenstva u Brazilu. Ima još vremena, ali još ne znam da li ću obnoviti ugovor", istakao je Neymar.

 

"To je lična stvar i moram da razgovaram s porodicom i upravom Santosa", dodao je.

 

Također, osvrnuo se i na upornog kolegu iz reprezentacije Danija Alvesa, koji ga na sve načine pokušava privoliti da karijeru nastavi u Barceloni:

 

"Dani me je postidio, stavio me je u jako nezgodnu poziciju", priznao je mladi čarobnjak Neymar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije