Neymar o Mbappeu: On je za mene fenomen
Iako svi smatraju da među njima vlada veliko rivalstvo, izgleda da su oni zapravo veliki prijatelji i van terena.

Dao izjavu o mlađem kolegi

Neymar o Mbappeu: On je za mene fenomen

E. Oštraković

Neymar je u nedavnom razgovoru za GOAL otkrio nekoliko stvari o sebi i svojoj karijeri, ali najzanimljiviji dio razgovora bio je o Mbappeu.

Naime na upit novinara o njegovom mlađem kolegi iz PSG-a, Neymar je imao samo riječi hvale, te je zaista biranim riječima govorio o njemu.

"On je sjajan momak, veoma smiren, uvijek raspoložen za šalu. Još uvijek je mlad i ima prostora za napredak i iskustvo, ali za mene je on fenomen i može napraviti veliku karijeru i postati bolji igrač nego što je sada. Ne sumnjam da će biti jedan od najboljih igrača na svijetu ikada", rekao je Neymar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi